Even een website maken….

Beste lezer, vol optimisme besloot ik in december mijn website nou toch echt maar eens te vernieuwen en helemaal te laten aansluiten bij mij en mijn werkzaamheden. Ik heb het geweten! Als coach val je zo samen met je werk dat je website ook samenvalt met jou. Het was een interessant en uitdagend proces waarbij ik mezelf ook steeds weer onder ogen moest komen. Wat wil ik laten weten aan mijn potentiële klanten zodat zij een goede keuze kunnen maken? Wat voor coach ben ik en hoe kan ik die eigenheid goed verwoorden? Over eigenheid gesproken… wat is dat dan en hoe word je zichtbaar aan de ander? Parallel aan dit proces van schrijven en samen met Rots in branding ontwikkelen van de ‘look en feel’ kreeg ik ook steeds meer plezier in het neerzetten van wie ik ben en wat ik doe. Wat ik heb ontdekt is hoe perfectionistisch ik ben, hoe sterk mijn esthetische drijfveer soms opspeelt en hoeveel doorzettingskracht ik heb. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik eerder hulp kan vragen. De opbrengst voor mijzelf is ook dat ik nog bewuster ben geworden van de ervaringen en kennis die ik meeneem in mijn werk. Het maken van deze website heeft mij gebracht dat ik goed kan ervaren dat ik coach en trainer ben (en niets anders zou willen zijn) en dat ik echt blij ben met wat ik doe. Dat het klopt voor mij zoals ik nu zichtbaar ben. Dat geeft rust en vertrouwen in mezelf en de plek die ik inneem. Ik nodig je uit om mijn website tot je te nemen of contact op te nemen voor een kennismaking. Van harte welkom voor goede koffie bij een zinvol gesprek met Marjo.

Zichtbaar worden in het veld

Scroll naar boven